Dünyaca ünlü fotomodel ve manken Ukraynalı Daria Kyryliuk yaklaşık bir hafta önce bir villa kiralayarak tatil için İzmir’in Çeşme ilçesine geldi.

Kyryliuk ve arkadaşları, iddiaya göre Çeşme Dalyan'da faaliyet gösteren turistik Momo Beach adlı eğlence mekanında güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı.

Sebebi henüz belirlenemeyen olayda model Daria Kyryliuk ve üç kadın arkadaşı, feci şekilde darp edildi. Kyryliuk, sosyal medya hesabından olay sonrası çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

[caption id="attachment_5966650" align="alignnone" width="1200"] Foto: Instagram / Daria Kyryliuk bir süredir Çeşme'de tatil yapıyordu.[/caption]

"SESSİZ KALMAK İSTEMİYORUM..."

İddiaya göre; aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama meydana gelen Kyryliuk, fotoğrafın altına şu notu düştü:

* Sessiz kalmak istemiyorum ve bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kızın (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı.

* Polise ayrıntılı raporlar verdik. Bu yaşananları görmezden gelmemeliyiz ve #kadınaşiddetidurdurmak için arkadaşlarımdan bir bu hikayeyi paylaşmalarını istiyorum."

[caption id="attachment_5966660" align="alignnone" width="1200"] Foto: Instagram / Saldırıya uğrayan ünlü modele Türkiye'den ilk destek arkadaşı Şeyma Subaşı'ndan geldi.[/caption]

HASTANEDEN DARP RAPORU ALDI

Olayın ardından Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulunan Kyryliuk ve arkadaşları şahıslardan davacı olduklarını belirtti. Çeşme Devlet Hastanesi’ne giden Kyryliuk’un darp raporu aldığı belirtildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatarak mekanın üç güvenlik görevlisi ile Kyryliuk’ın kiraladığı villada çıkan tartışmadaki iki kişinin ifadelerine başvuruldu. Poliste ifadeleri alınanlar serbest bırakıldı.

 OLAY BEACH CLUBTA OLMAMIŞTIR

Olayın Çeşme ilçesinde büyük tepki çekmesinin ardından şiddet olayının meydana geldiği iddia edilen beach clubın yöneticileri yazılı açıklama yaptı, açıklamada şunlar belirtildi;

* 31 Temmuz Cuma günü otopark kısmında iki grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır.

* Mekanda geçirdiği vakitlerde kendi arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk'a sevgilisinin korumaları, mekanda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir.

* Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım'ın evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir.

* 2 Ağustos Pazar günü, Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur.

* Olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun "güvenlik darbesi" olarak yansıtılmasının yaşanan gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. İlgili kişinin dahil olduğu arkadaş grubunun da 2 Ağustos Pazar günü tekrar mekana geldiğini bilginize sunarız.


ŞEYMA SUBAŞI: KORKUNÇSUNUZ

Şeyma Subaşı da Instagram hesabından yakın arkadaşı olduğunu söylediği Daria Kyryliuk'ın hikayesini paylaşarak olayı kınadı. Subaşı hikayesinde şöyle yazdı:

"Çok yakın, çok tatlı arkadaşım neler yaşamış. Çok üzüldüm, şoktayım gerçekten. Keşke eğlence mekânları da müşterilerini ağırlarken sadece kazandıkları paraya değil, insanlara nasıl davranacaklarına dikkat etseler. Korkunçsunuz.

 

[old_news_related_template title="Daria'nın darp edildiği mekanın sahibi Şeyma'nın eski sevgilisi çıktı" desc="Çeşme'de bir gece kulübünde gerçekleşen darp olayı sonrasında Ukraynalı top model Daria Kyryliuk sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşmış ve mekanın güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini söylemişti. Daria'nın dayak yediği mekanın sahibi ise Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/03/iecrop/daria-seyma-instagram_16_9_1596445103.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/darianin-darp-edildigi-mekanin-sahibi-seymanin-eski-sevgilisi-cikti/"]

[old_news_related_template title="Dünyaca ünlü modele darp iddiası... CHP'den flaş çağrı" desc="CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, İzmir'deki Çeşme ilçesindeki Momo Beach adlı eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği iddiasıyla ilgili Emniyet'e çağrıda bulundu. Özkoç 'Emniyet müdürlüğü dedikodulara sığınmadan, kamera kayıtlarının kaybolmasına izin vermeden bu olayın aydınlatılmasından sorumludur' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/03/iecrop/daria-cesme-foto-instagram-1_16_9_1596456347.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/dunyaca-unlu-modele-darp-iddiasi-chpden-flas-cagri-5967286/"]