Daunte Wright isimli siyah genci öldürmek suçundan yargılanan polis memuru Kimberly Potter, avukatı tarafından Wright'ın ölümüne yol açan olayları anlatması istendiğinde tanık kürsüsünde gözyaşlarına boğuldu.

Savcıların mahkemeye sunduğu video görüntülerinde kadın polis memurunun elektrik tabancası yerine gerçek tabancasını kullanarak Daunte Wright’i öldürduğü daha sonra sinir krizine girerek "Kahretsin! Onu vurdum!", "Yanlış silahı aldım!" "Onu vurdum! Aman Tanrım! Aman Tanrım! Aman Tanrım! Aman Tanrım!" diyerek bağırdığı görünüyor.

Olanlardan çok pişmanlık duyduğunu ve bir çok şeyi hatırlamadığını söyleyen kadın polis memuru o günden sonra terapi görmeye başladığını belirtti.

Tanık sandalyesinde ifadesini veren ve sık sık gözyaşları döken Potter “Olaydan sonra polislikten istifa ettim. Evimi sattım ve Minneapolis’den ayrıldım” dedi.
[old_news_related_template title="ABD’de harcama planı tartışması: Demokrat senatör, Beyaz Saray çalışanlarını suçladı" desc="Demokrat senatör Joe Manchin, Beyaz Saray çalışanlarının 'kabul edilemez' davranışları nedeniyle Başkan Biden'ın sosyal harcama ve iklim yasa tasarısını reddetme kararı aldığını söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/21/iecrop/manchin-reuters_16_9_1640074898.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/abdde-harcama-plani-tartismasi-demokrat-senator-beyaz-saray-calisanlarini-sucladi-6839604/"]