Amerika’nın Michigan eyaletindeki Oxford lisesinde 4 öğrenciyi öldürüp 7'sini yaralayan silahlı saldırgan Ethan Crumbley ile olay günü 'davranışlarını' tartışmak üzere üç saat önce ailesi ve öğretmenlerle bir toplantı yapıldığı açıklandı.

Polis, diğer öğrencilerin iddia ettiği gibi, gencin zorbalığa uğradığına dair bir kayıt bulunmadığını söyledi. Savcılar, sırt çantasında bulunan belgelerde okulda öğrencileri nasıl vurmak istediğini ayrıntılı olarak anlattığını açıkladı.

[old_news_related_template title="ABD'deki silahlı saldırıdan yeni görüntüler... Saldırgan kapıya böyle dayandı" desc="ABD'de bir lisede yaşanan silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırganın şerif ofisinden geldiğini iddia ederek sınıfın kapısına dayandığı anlar, öğrenciler tarafından kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/01/iecrop/lise-silahli-saldiri-snapchat_16_9_1638350450.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/abddeki-silahli-saldiridan-yeni-goruntuler-saldirgan-kapiya-boyle-dayandi-6801183/"]