Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde yer alan Moradabad kentinde geçtiğimiz cuma günü geçirdiği trafik kazasının ardından 45 yaşındaki Srikesh Kumar, kaldırıldığı hastanede doktor tarafından ölü olarak ilan edildi.

Kumar’ın ölüm haberinin ailesine verilmesinin ardından aile hastaneye gelene kadar Kumar morgda bir dondurucunun içinde bekletildi. Aile, otopsi için evrak işlerini başlatmak için hastaneye geldiğinde ise 6 saat boyunca morgda bir dondurucunun içinde bekletilen Kumar’ın hayatta olduğu ortaya çıktı.

Hastanenin Tıbbi Müfettişi Rajendra Kumar basına verdiği demeçte, "Acil sağlık görevlisi onu muayene etti. Herhangi bir yaşam belirtisi bulamadı ve bu nedenle öldüğünü ilan etti" ifadelerini kullanarak, 45 yaşındaki adamın hayatta olduğunun tespit edilmesinin ardından yeniden tedavi edildiğini ve şu anda komada olduğunu açıkladı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

[old_news_related_template title="Tüyler ürperten sözler: Morgdaki çığlıklardan odama gitmek istemiyorum" desc="Doç. Dr. Hakan Akelma, hastanedeki yoğun bakım doluluk oranının yüzde 70 olduğunu söyledi. Aşılanmanın önemine dikkat çeken ve aşısız hastalarda yaş sınırının düştüğünü belirten Akelma, 'Odam morga yakın ve o odaya gitmek istemiyorum. Çünkü her gün neredeyse 15- 20'ye yakın cenaze çıkıyor ve oradaki feryatlar beni çok etkiliyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/21/iecrop/detay-kopya-2_16_9_1629536264.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/tuyler-urperten-sozler-morgdaki-cigliklardan-odama-gitmek-istemiyorum-6605559/"]