Dünyaca ünlü şarkıcı Alanis Morissette bu hafta vizyona girecek yeni bir belgesel filminde küçük yaşta cinsel istismara uğradığını açıkladı.

Washington Post gazetesi filmde Morissette'nin yaşadığı o yılları sayfasına taşıdı. 'Jagged' isimli vizyona henüz girmeyen belgeselde, Morissette'nin 15 yaşında birden çok kişi tarafından ilişkiye zorlandığı ifadeleri yer alıyor.

'15 YAŞINDAYKEN FARK EDEMEDİM'

Şu an 47 yaşında olan pop yıldızı, 'Bu mağduriyeti kabul etmem bile terapilerin yardımıyla yıllarımı aldı' dedi. Morissette, "Yaşadıklarımla ilgili düşündüğümde kendime bile hep 'rızam olduğunu' söylerdim. Sonra düşündüm ve 'Hey 15 yaşındaydın, 15'te rıza göstermek diye bir şey yok' dedim. Şu an düşündüğümde onlar pedofili ve yaşadığım aslında tecavüzdü." sözleriyle yaşadığı korkunç olayı anlattı.

'SEKTÖRDE DE TACİZE UĞRADIM'

Morissette, filmde tacizcilerden hiçbirinin ismini vermezken, sektörde de yıllar içerisinde yaşadığı taciz olaylarını görmezden geldiğini söyledi. Ünlü yıldız, 'Bu olayı bugüne kadar birkaç kişiye söyledim. Ancak kulaklarını tıkadılar veya oradan uzaklaştılar' sözleriyle insanların verdiği tepkiyi de dile getirdi.

Washington Post gazetesi Morissette'in filmde iddia ettiği saldırıların, 1980'lerin sonlarında, Geffen Records için demolar kaydederken gerçekleşmiş olabileceğini aktardı.

[old_news_related_template title="Bob Dylan'a 12 yaşında bir kıza tecavüz ettiği gerekçesiyle dava açıldı" desc="Nobel ödüllü efsanevi şarkıcı Bob Dylan, 1965 yılında yeni popülerleşmeye başladığı dönemde 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlanıyor. İddialara göre, Dylan, ismi J.C olarak açıklanan kişiye uyuşturucu verip bayılttıktan sonra istismarda bulunmuş. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/17/iecrop/indir-10_16_9_1629190937.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/bob-dylana-12-yasinda-bir-kiza-tecavuz-ettigi-gerekcesiyle-dava-acildi/"]

[old_news_related_template title="K-pop yıldızı Kris Wu tecavüz şüphesiyle gözaltına alındı" desc="Koreli erkek grubu EXO'nun 30 yaşındaki eski üyesi Kris Wu, tecavüz şüphesiyle Pekin polisi tarafından gözaltına alındı. Wu suçlamayı reddetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/01/iecrop/kris_wu-reuters_16_9_1627826749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/k-pop-yildizi-kris-wu-tecavuz-suphesiyle-gozaltina-alindi-6568880/"]