Bursa'daki Renault fabrikasından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

* Araç fabrika direktörlüğü departmanlarında ve ilgili yan birimlerde 13, 14, 15, 16 Eylül tarihlerinde üretim yapılmayacak.

* Mekanik fabrika direktörlüğü departmanlarında ve yan birimlerde MM11 motor montaj hattında 13, 15, 16, 17 Eylül tarihlerinde üretim yapılmayacak. MM85 motor montaj, vites kutusu montaj hatlarında ve dökümhane departmanında üretim haftalık planlamaya uygun olarak devam edecektir.

* Şasi montaj hattında araç fabrika direktörlüğü çalışmasına paralel olarak 13, 14, 15, 16 Eylül tarihlerinde üretim yapılmayacak. Mekanik fabrikası işleme ve kaynak hatlarının duruş ve kalkış programları ile ilgili bilgilendirmeler amirlerince çalışanlara yapılacaktır.

* İmalat hatlarının duruş ve devreye alma çalışmalarında olabilecek değişiklikler imalat birimleri tarafından planlanacak ve ekipler amirleri tarafından bilgilendirilecektir.

[old_news_related_template title="Ev alma hayali ile çıktığı yolda otomobilinden de oldu" desc="Hayalini kurduğu ev için aracını satışa çıkaran Turizmci Önder Karademir dolandırıcıların ağına takıldı. Aracın devri öncesinde hesabına EFT yapılan parayı gören şahıs, satış işleminden sonra hesapta paranın olmadığının farkına vardı. Şahısların günlerce oyaladığı genç adam, dolandırıldığını anlayarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Aracın ise 3 gün içerisinde önce bir galeriye daha sonra bir şahsa satıldığı ve plakasının değiştirildiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/10/iecrop/dolandirici-foto-iha_16_9_1631264963.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ev-alma-hayali-ile-ciktigi-yolda-otomobilinden-de-oldu-6641357/"]