Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde bugün Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi düzenlendi.

Zirvede konuşan AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

"ÇOCUKKEN MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORDUM"

Çocukluğundan beri milletvekili olmayı hayal ettiğini söyleyen AKP'li Özkaya, “Ben hakim savcı değil avukat olacağım diye karar verdim. Çocukken de milletvekili olmak istiyordum. Allah bize her şeyi nasip ediyor. Ama bir tek şartla. Çalışmakla ve gayret etmekle” dedi.

"TORPİLLE BİR YERE GELENLER SABUN KÖPÜĞÜ GİBİ GEÇER GİDERLER"

Gençlerin torpil olmadan bir yere gelinmediğine ilişkin şikayetleri olduğunu söyleyen Özkaya, “Efendim torpil olmadan bir yere gelinmiyor. Bunu gençlerimiz hep söylüyor. Biliyorum. Torpille bir yere gelenler sabun köpüğü gibi tez zamanda geçer giderler. Emeği ile bir yerlere gelenleri hiç kimse yerinden sökemez. Sadece biraz dalgalanma olur. Onun için kendinize güvenin. İnanın ve çalışın. Çalışanın her zaman Allah yardımcısı olur” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Şehit annesine, söz verip tutmayan AKP’li başkana tepki!" desc="Teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Bekir Gündeş’in ailesinin mahallelerine içme suyu getirilmesi için verilen söz, 7 milyon TL maliyeti olduğu gerekçesiyle yerine getirilmeyince Şehit Annesi Gülbahar Gündeş AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e, tepki gösterdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/11/iecrop/detay-kopya-7_16_9_1636629537.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sehit-annesine-soz-verip-tutmayan-akpli-baskana-tepki-6762793/"]