Bosna Hersek'te geçen hafta etkili olan şiddetli yağış sonucu başta başkent Saraybosna olmak üzere birçok kentte sel meydana geldi. Sel nedeniyle, birçok yerleşim birimi sular altında kalırken, birçok ülkeden Bosna'ya yardım ekipleri gönderildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Bosna Hersek'te yaşanan aşırı yağışlar sonucunda sele kapılıp kaybolan ve ekiplerimizin de arama çalışmalarına katıldığı vatandaşımızın ne yazık ki cansız bedenine ulaşılmıştır" denildi.

[old_news_related_template title="Selden ders alınmadı: Tomruklar halen dere yatağında..." desc="Sinop'ta 10 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin kaybolduğu sel felaketinde sürüklenen, boyları 12 metreyi bulan tomruklar, ev ve köprüleri yıktı, altyapı ve üstyapıda hasara yol açtı. Afetin ardından yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen, Ayancık ilçesi Babaçay köyünde dere yatağındaki tomruk dolu depolar, halkı tedirgin ediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/07/iecrop/1-3_16_9_1636271380.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/selden-ders-alinmadi-tomruklar-halen-dere-yataginda-6754627/"]