Olay, gece Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın bodrum katında ateşli silahla yaralanan genç kadın sürünerek bahçeye çıktı.



O sırada balkona çıkan apartman sakinleri, bahçede genç bir kadının hareketsiz yattığını gördü. Bunun üzerine durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının ateşli silahla vurulduğunu tespit etti. Ardından yaralı kadın kaldırıldığı Yüreğir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.



Ölen kadının üzerinden kimlik çıkmazken, cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadın cinayetini çözmek için çalışma başlattı. Polis kadının vurulduğu apartmanda 3 kişiyi gözaltına aldı. Polis yaptığı çalışmada parmak izinden öldürülen kadının isminin Ekin Gökçe (20) olduğunu tespit etti.



İKİ YIL ÖNCE KOCASI ÖLDÜRÜLMÜŞ

Ekin Yıldız Gökçe’nin 16 yaşında Selçuk Fakıoğlu (25) ile evlendiği bu evlilikten Şura (3) isimli bir kız çocukları olduğu öğrenildi. Ayrıca Fakıoğlu’nun 5 Ağustos 2019 günü Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde bir otoparkta husumetlileriyle barışmaya gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Gökçe’nin daha sonra E.T. isimli bir kişiyle dini nikah kıyarak evlendiği belirlendi.



Gökçe’nin annesi Nermin Yıldız (40) torunu Şura ile annesi Aysel Tezel’i (70) yanına alarak kızının cenazesini almak için adli tıp kurumu morguna gitti.  “İdamı geri çıkarsınlar. Yeter artık kudurdular. İdam kalktı herkes kudurdu. Benim kızım daha 20 yaşındaydı. Önce damadımı sonra kızımı öldürdüler” diyerek ağladı.