Olay, saat 13.30 sıralarında, Meram ilçesi Konya- Antalya yolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Emel Göçer, 2 arkadaşıyla seyyar çaycıda durarak gözleme ve semaverde çay istedi.

SOĞUK DİYE SEMAVERİ DEVİRDİ

Göçer, siparişlerin gelmesinin ardından çayın soğuk olduğunu öne sürerek semaveri devirdi. Bunun üzerine seyyar tezgahın sahibi Muhammet İ., Göçer ve arkadaşlarıyla tartışmaya başladı.

BAŞINDAN VURDU

Muhammet İ., kavgaya dönüşen olayda, 40 metre uzaklıktaki dükkanında bulunan tabancayı alıp geri döndü ve Göçer'in başına tek el ateş etti.

Ağır yaralanan Göçer, kanlar içinde yere yıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahalesi yapılan Göçer'i ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Emel Göçer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Muhammet İ. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. DHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da dehşet! Yabancı uyruklu şahıs kafası kesik halde bulundu" desc="İstanbul Küçükçekmece'de Pakistan uyruklu bir kişi kaldığı evde kafası kesilmiş bir şekilde ölü bulundu. Arkadaşları teslim oldukları polise cinayeti itiraf ederken, 5 kişi girdikleri evden 4 kişi olarak çıkıp koştukları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/12/iecrop/ev-dha1_18529820_16_9_1628783264.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-dehset-yabanci-uyruklu-sahis-kafasi-kesik-halde-bulundu-6589592/"]