Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk babası Ozan Ali Ö. (32) 14 Ağustos günü izin alıp eşine haber vermeden Adana’ya geldi. Gece ise Ozan Ali Ö. çocukları diğer odada uyurken eşi Kübra Ö. ile kendisini aldattığını öne sürerek tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Ozan Ali Ö. eşinin kafasına tek el ateş edip öldürdü.

ARKADAŞINA GİDİP KAHVE İÇTİ

Bir süre öldürdüğü eşinin başında bekleyen zanlı, daha sonra evden çıkarak Seyhan Baraj Gölü kenarında kulübesi olan arkadaşı M.Ş.’nin yanına gitti. Burada yanında getirdiği silahı arkadaşına vererek “Bu çok önemli bir olaya karıştı, bunu yok et” dedi. Daha sonra da arkadaşından kahve isteyerek birlikte kahve içti. Bir süre sonra da arkadaşıyla birlikte oradan ayrılıp tekrar eve geldi. Evde bulunan biri 1.5 yaşında diğeri 11 yaşında iki çocuğunu alarak arkadaşıyla birlikte annesi Aysel Ö.’nün evine gitti.

"KAHVALTI YAPARKEN 'KÜBRA ÖLDÜ' DEDİ"

Anne Aysel Ö. oğlu ve torunları geldiği için kahvaltı hazırladı. Ozan Ali Ö. kahvaltı yaparken annesi ve kız kardeşine “Kübra öldü” dedi. Bunun üzerine annesi Aysel Ö. “Nasıl olur, neden öldü” diye tepki gösterince “Beni aldatıyordu, ben öldürdüm” dedi. Anne Aysel Ö. Ozan Ali Ö.’nün arkadaşı M.Ş.’ye hemen polisi aramasını söyledi. M.Ş. polisi arayınca kısa sürede adrese gelen polis ile aile Ozan Ali Ö.’nün evine gitti. Eve girdiklerinde yatak odasında kadını kanlar içinde buldular. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ozan Ali Ö. ise gözaltına alındı. Kübra Ö.nün cenazesi otopsi işlemlerinin ardından dün öğleden sonra aile mezarlığına defnedildi.

"CANIMDAN ÇOK SEVİYORDUM BENİ ALDATTI"

Cinayeti planlamadığını ve eşini öldürme niyetinde olmadığını dile getiren Ozan Ali Ö.’nün, eşinin kendisini daha önce de 3-4 kez aldattığını fakat her seferinde onu affettiğini söyleyip “Olay gecesi beni aldattığını düşündüğüm için yine tartıştık. Beni yine aldattığını anladım. Tartıştık. Bana hakaret edip evden gideceğini söyledi. Tahrik etti. Dayanamadım ve tabancayla vurdum. Onu canımdan çok seviyordum. Aldattığı için bunlar oldu. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Ozan Ali Ö.’nün silahını saklayan M.Ş.’nin ise ilk etapta cinayetten haberi olmadığını, olunca da polise bilgi verdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve ardından adliyeye sevk edilen Ozan Ali Ö., burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, arkadaşı M.Ş. ise savcılıktan serbest kaldı.

[old_news_related_template title="Aldatıldığından şüphelenen kadın kocasını sırtından bıçakladı" desc="İstanbul Esenyurt’ta aldattığını düşünen bir kadın, yaşanan tartışmada kocasını sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan adam hayatını kaybederken kadın polisler tarafından gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/14/iecrop/aldatma_16_9_1626247563.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aldatildigini-dusunen-kadin-kocasini-sirtindan-bicakladi-6538366/"]

[old_news_related_template title="Kuzenini öldürüp, arkadaşını yaralamıştı; eşinin aldattığından şüphelenmiş" desc="Zonguldak'ta kuzeni Sercan Kılıç'ı (36) öldürüp, arkadaşı Ferdi Gebedek'i (36) de yaralayan Ali Kılıç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kılıç, ifadesinde, eşi N.K.'nin kendisini aldattığı şüphesiyle konuşmak üzere Gebedek ile bir araya geldiğini ve aldatma olayını doğrular gibi konuştuğu için kuzeni ile arkadaşını vurduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/26/iecrop/cinayet-zonguldak-foto-dha_16_9_1622034839.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kuzenini-oldurup-arkadasini-yaralamisti-esinin-aldattigindan-suphelenmis-6451986/"]