Çocukların etkinliği devam ettiği esnada, etkinlik alanına gelen Zeytinburnu Belediyesi ekiplerinin çocukları yerlerinden kaldırdığı görüntülere yansıdı.

Söz konusu müdahaleye Zeytinburnu Belediyesi'nden henüz bir açıklama yapılmazken etkinlik sürerken çocukların kaldırılarak mekanın toparlanması tepkilere de neden oldu.

"BU ANLAYIŞTAN ÇOK YAKINDA KURTULACAĞIZ"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

* Sebep? Siyasi hırs uğruna bari çocuklara kıymayın diyeceğim ama nafile. Vatandaşı görmeyen, şuradaki çocukların mutluluğunu hissedemeyen bir anlayışın tezahürü bu davranış. Bu anlayıştan hep birlikte kurtulacağız hem de çok yakında.



[old_news_related_template title="İBB Meclisi'nde AKP'nin teklifi tartışma yarattı" desc="İBB Meclisi’nin ağustos ayı oturumlarında AKP grubunun, pandemi nedeniyle mağdur olan minibüs esnafının durak kiraları nedeniyle İSPARK’a olan borcunun silinmesi ve yıl sonuna kadar ücretsiz olarak kullanmaları için sunduğu teklif tartışma yarattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/12/iecrop/ibb-sozcu-1_16_9_1626117295.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ibb-meclisinde-akpnin-teklifi-tartisma-yaratti-6535771/"]