Sosyal medyadan yayınlanan cep telefonu görüntüleriyle, Çankırı’da Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı’nın makam odasında düzenlenen toplantıda bir vatandaş ve ailesinin ilçeden kovulduğu iddia edildi.

Olayla ilgili Çankırı Valiliği’nden yapılan açıklamada, yayınlanan görüntü ve haberlerle ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Çankırı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya üzerinden ilimiz Eldivan ilçe Belediye Başkanının bir vatandaşı ilçeden kovduğuyla ilgili yayınlanan video görüntüsü ve haberler hakkında İçişleri Bakanlığımızca araştırma/inceleme başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Açıklaması tepki çeken AKP'li başkan geri adım attı" desc="AKP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 140 bin yolcu garantili olarak 25 yıllığına bir firmaya verilecek olan teleferik projesine tepki gösteren muhalefete, “Teleferik projesi bittiğinde 'herkes binebilir ama muhalefet asla' diye yazı yazmayı düşünüyorum” demişti. Gelen tepkiler üzerine sözlerine açıklık getiren AKP’li Zeybek, “Bu tabii ki espriydi” ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/06/iecrop/detay-kopya-8_16_9_1636200597.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aciklamasi-tepki-ceken-akpli-baskan-geri-adim-atti-6753247/"]