Siyasiler, İdlib'de Türk askerine gerçekleştirilen saldırının birinci yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla şehitlerimizi andı.

İşte o paylaşımlar:

“TARİHİMİZİN EN TRAJİK GÜNLERİNDEN BİRİNDE…”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: “İdlib'de tarihimizin en trajik günlerinden birinde, 36 askerimizi şehit edilişlerinin 1'inci yıldönümünde rahmetle anıyorum.”

“KAYIPLARI YÜREKLERİMİZİ YAKMAYA DEVAM EDİYOR”

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: “Geçtiğimiz yıl bugün İdlib'te 34 askerimizi şehit verdik. Kayıpları yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan: “Bir yıl önce bugün tarihimizin en trajik günlerinden birinde, Suriye'nin İdlib kentinde, Rus ve Suriye savaş uçaklarının hava saldırısı sonucu 36 askerimizi şehit verdik. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum...”

“SORUMLULARINI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan: “Tam 1 yıl önce bugün, Suriye İdlib’de 34 şehit verdik. Sorumlularını unutmadık, unutmayacağız! aziz ruhları şad olsun.”

“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

CHP’nin resmi Twitter hesabı: “Bir yıl önce bugün, Suriye'nin İdlib kentinde, Rusya'nın hava saldırısı sonucu şehit düşen 34 Türk askerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun”

“EVLATLARIMIZIN ACISINI HALA YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: “İdlib'te 34 askerimizin hain bir saldırı sonucu şehit edilmesinin ardından tam bir yıl geçti. Kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını ise hala yüreğimizde hissediyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

“İDLİB’DEN GELEN ACI HABERLER YÜREĞİMİZİ YAKMIŞTI”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Geçtiğimiz yıl İdlib’den gelen acı haberler yüreğimizi yakmış 34 evladımızı şehit vermiştik. Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun.”

“NE O GÜNÜ NE DE SONRASINDA OLANLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: “Geçen sene bugün 27 Şubat 2020… Suriye İdlib'te Rusya'nın hava saldırısı sonucu 34 Türk askerimiz şehit düştü. Ne o günü, ne de sonrasında olanları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Saygı, minnet ve rahmetle; aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun…”

“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap: Bir yıl önce bugün, Suriye'nin İdlib kentinde, Rusya'nın hava saldırısı sonucu şehit düşen 34 askerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.”

“RUHLARI ŞAD OLSUN”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu: “Suriye'nin İdlib kentinde, bir yıl önce, Rusya'nın hava saldırısı sonucu şehit düşen 34 Mehmetçiğimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.”