Edinilen bilgiye göre; kiralık araç firmasından kiralanan Fiat Egea marka aracın arkasına “satılık” ilanı yazan B.K, araca müşteri olan B.A.’ya 132 bin TL’ye pazarlık yaparak satmak için anlaştı. Bunun üzerine her iki isim de aracın devri için notere gitti. Burada B.A., paranın 72 bin TL’sini ödedi. Bir süre sonra B.K., araçta haciz işlemi olduğunu belirterek aracı noter önünden kaçırdı.

KISA SÜREDE TESPİT EDİLDİ

Dolandırıldığını anlayan B.A., durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri noter önündeki kamera kayıtları ve KGYS görüntüleri incelendi. Kamere kayıtlarından şahsın kimliği kısa sürede tespit edildi. Şahıs saklandığı adresinde yakalandı.

TUTUKLANDI 
Şahsın dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydının ve aranmasının olduğu, 7 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi. Şahıs Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

[old_news_related_template title="Cem Yılmaz'dan dolandırıcılık uyarısı: Enteresan ama varmış bu" desc="Komedyen Cem Yılmaz, kendi adı kullanılarak son dönemde yapılan dolandırıcılığa ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/18/iecrop/cemyilmaz.depophotos_16_9_1631944054.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cem-yilmazdan-dolandiricilik-uyarisi-enteresan-ama-varmis-bu/"]