Manisa’da 2019 yılından bu yana MHP İl Başkanlığı görevini yürüten Av. Ömer Baysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını açıkladı.

"GÖREVLER GELİP GEÇİCİ, BAKİ OLAN TEŞKİLATTIR"

Baysal, “Şu an itibariyle yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görevler gelip geçici, baki olan teşkilattır. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Partimizin ve Liderimizin emrindeyim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal ediniz.” ifadelerini kullandı.

Baysal’ın istifası, partinin Manisa teşkilatında şok etkisi yaratırken, yerine genel merkez tarafından kimin atanacağı merak konusu oldu.

[old_news_related_template title="AKP'li belediyenin usulsüz ihalesine itiraz eden MHP'li istifa etti" desc="AKP’li Kırıkkale Belediyesi'nin ihalesine 'hukuka aykırı' ve 'adrese teslim' diyerek itiraz eden MHP’li Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Murat Tanır partisinden istifa etti. MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ile görüşen Tanır, 'Cumhur İttifakı'na zarar verdiğim gerekçesiyle istifam istendi' dedi. Tanır, 'MHP benim evim gibiydi. Bana MHP'nin öğrettiği konularda mücadele verdim. Ama geldiğimiz konularda yolsuzluk ve haksızlığa dur demek, problem oluyor. Bu aşamada doğruya doğru demek suç oldu' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/09/iecrop/mhpli_16_9_1631200057.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-belediyenin-usulsuz-ihalesine-itiraz-eden-mhpli-istifa-etti-6640254/"]