Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gün önceki sağanak yağışta elektriklerin kesildiği Umurca ve Yokuşbaşı Mahalleleri’nde elektriklerin kesilmesinin ardından bahçe ve sitelerin demir kapılarını çalarak kamyonete koyup ortadan kaybolan hırsızlar polisin yaptığı takip sonucu yakalandı.

İZMİR'E GÖTÜRDÜLER

İzmir’den bir kamyonet ile Bodrum’a geldikleri tespit edilen M.C.C. ve D.A. çaldıkları 15 kapıyı İzmir'e götürdü.

Bodrum polisinin İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmasıda M.C.C. ve D.A. nın İzmir Mersinli Mahallesi'nde hurdacılara sattıkları demir kapılar bulunarak şahıslar gözaltına alındı.

Bodrum’a getirilen ve daha öncede hırsızlıktan sabıkası oldukları belirtilen M.C.C. ve D.A. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="Muğla'da yağışlı hava can aldı" desc="Muğla’nın Yatağan ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada yağışlı havada direksiyon hakimiyetini kaybeden mermer işçisi otomobili ile uçuruma yuvarlandı. İşçi Hayrettin Yörük olay yerinde yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/04/iecrop/yagmurrr_16_9_1638644003.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/muglada-yagisli-hava-can-aldi-6808560/"]