Gölcük ilçesinde sabah saatlerinde Ali Akbaba ve işe giden sevgilisi Seyhan Gözer'le birlikte taksiye bindi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Gözer'in araçtan inmek istemesi üzerine tokat atarak onu engelleyen Ali Akbaba, silahı çekerek sevgilisi Seyhan Gözer’i başından vurdu.

"CESEDİ TAKSİYLE EMNİYETİN BAHÇESİNE GETİRDİ"

Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, şoförün hastaneye gitmesine de engel oldu. İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu.

Emniyet bahçesindeki taksinin içinde cesedi gören ekipler hemen harekete geçti. İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken taksi şoförü ve Ali Akbaba gözaltına alındı.

Taksi şoförü Süleyman Yıldım, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.


"KADIN BANA 'BU ADAM BENİ ÖLDÜRECEK' DEDİ"

İfadesi alınan taksi şoförü Süleyman Yıldım daha sonra serbest bırakıldı. Olay nedeniyle şok yaşadığını söyleyen Yıldım, olay anını şu sözlerle anlattı:

Değirmendere Topçular mevkiinde kadın ve adamı aldım. Kadını iş yerine bırakacaktım. Adam kadına "10 dakika konuşalım" dedi. Sonrasında ıssız bir yere gidince kadın bana "bu adam beni öldürecek" dedi.

"BELİNDEN SİLAHI ÇEKİP VURDU"

Ben de arabayı durdurdum ve bekledim. Kadın benim durmamı fırsat bilip arabadan inmeye çalıştı. Adam kadını arabanın içine çekerek tokat attı. Ben müdahale ettim, o sırada bir vatandaş daha geldi "ne oluyor?" dedi.

* O sırada belinden silahı çıkararak kadını başından vurdu. Şok geçirdim, ne yapacağımı bilemedim. Hastaneye götürmek istedim. İkinci defa sıkmak istedi ancak silah tutukluluk yaptı. Tekrardan ya bana, ya da kadına sıkacaktı.

"HASTANEYE GİTMEME İZİN VERMEDİ"

* Hastaneye gitmek için arabayı çalıştırdım. O esnada bana "emniyete gidelim" dedi. Hastaneye gitmeme izin vermedi. Emniyete gittiğimizde de kadın ölmüştü.

* Olay sabah 08.00’de oldu. Korkmadım ama şok geçirdim. Sonuçta birisi önümde öldürüldü. İlk vurduğunda yaşıyordu, gözleri açıktı. Hastaneye gitmeme izin verseydi şu an kadın yaşıyor olacaktı. Her şey arabada bir anda meydana geldi. (İHA)