Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, korona virüsü (Covid-19) pandemisinin ilk başladığı gün, sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasına taktığı, "tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek yasaktır" yazılı kartla vatandaşları tek tek uyarmıştı.

Bir süre önce Eroğlu, aldığı tedbirlerle farkındalık oluşturmaya çalıştığı corona virüse yakalandı. Durumunun ağırlaşması üzerine 65 yaşındaki Yurdalan Erdoğlu, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.



Hastanede bir süre yoğun bakımda tedavi gören Eroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eroğlu’nun cenazesi, dün Nur Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.



Cenaze törenine, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AKP Milletvekili Ramazan Can, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İHA

[old_news_related_template title="Rusya'da corona virüsünden ölümlerde artış devam ediyor" desc="Yetkililer corona virüsünün yayılmasını önlemeye çalışırken ülkede ölü sayısı yine arttı. Ülke, 1.163 ölü sayısı ile pandemi başından beri en yüksek günlük ölümü bildirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/29/iecrop/covid-shutterstock_16_9_1635505254.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/rusyada-corona-virusunden-olumlerde-artis-devam-ediyor-6736607/"]