İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Panagiotis Mitarachi’yi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakanlık makamında gerçekleştirilen baş başa görüşmenin ardından İçişleri Bakanlığının binasında bulunan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) heyetler arası görüşme gerçekleştirildi.

GAMER’de gerçekleştirilen görüşmede göç, güvenlik ve terörle mücadele konularının görüşüldüğü öğrenildi.

Gerçekleştirilen görüşmeye, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Ali Çardakçı, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular’da katıldı. (İHA)

[old_news_related_template title="Süleyman Soylu: Angelina Jolie fotoğrafı üzerinden sadece 'mış gibi yapıyor' olmadık" desc="AFAD toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bangladeş'ten Yemen'e kadar dünyanın birçok yerine elinizi uzattınız, elimizi uzattık, oralara destek olduk, insanlığa sahip çıktık. Birileri gibi Angelina Jolie fotoğrafı üzerinden sadece 'mış gibi yapıyor' olmadık' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/01/iecrop/aw434521_05_16_9_1635763432.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/icisleri-bakani-suleyman-soylu-artik-milletimiz-nerede-bu-devlet-demiyor-6741964/"]