Olay, gece Keçiören ilçesi Şehit Mehmet Altanlar Caddesi'nde meydana geldi. Volkan Ulusoy, birlikte alkol aldığı Mehmet Özkan B., Arda K. ve Tarık A. ile küfürleşme nedeniyle kavga etti. Ulusoy, kavganın ardından yaklaşık 100 metre uzaklıktaki evine giderken, kapının önünde babası Muhittin Ulusoy ile karşılaştı.

Volkan Ulusoy'u takip eden Mehmet Özkan B., Arda K. ve Tarık A. evin önünde baba ve oğluna ateş açtı. Silahlı saldırıda Muhittin Ulusoy ile Volkan Ulusoy yaralandı. Baba ve oğlu, ihbarla gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhittin Ulusoy, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Volkan Ulusoy da tedaviye alındı.

Olay sonrası kaçan 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Olayda silahı kullanan kişinin belirlenmesi için şüpheliler, sorguya alındı. Muhittin Ulusoy'un cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Nuri Ergin'in yeğenine silahlı saldırı" desc="İstanbul'da Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in yeğeni Nejat Ergin silahlı saldırıya uğradı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/17/iecrop/nuris-kardesler_16_9_1629201601.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/nuri-erginin-yegenine-silahli-saldiri-6598465/"]