Merkeze bağlı Çiçekli köyü Tosuncuk mezrasında yaşayan Kelime Uçar, sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Uçar'ın evde olmadığını fark eden yakınları çevrede yaptıkları aramalardan bir sonuç alamadı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, Munzur Arama Kurtarma Derneği (MUDAK) ekipleri sevk edildi. Uçar'ın bulunması için köy ve çevresinde arama çalışması başlatıldı. Ormanlık alana sahip bölgede yapılan aramalarda Uçar'ın izine rastlanmadı.

Geçen yıl Uçar'ın oğlu Murat (25), bilinmeyen bir nedenle bulunan av tüfeğiyle önce babası Hüseyin Uçar'ı (49) öldürmüş, ardından da evin önüne çıkarak aynı tüfekle yaşamına son vermişti.

Bu olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Kelime Uçar'ın yakınlarına "Ben bir gün kayıp olacağım, kimse beni bulamayacak" dediği öğrenildi.

ÖLÜ BULUNDU

Kelime Uçar (54), kendisini arayan ekiplerce ormanda ölü bulundu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA

[old_news_related_template title="Yağmur sonrası korkutan manzara! AFAD inceleme başlattı" desc="Konya'nın Emirgazi ilçesi Işıklar Mahallesi yaylasında, yağmur sonrası yüzeyde yarıklar meydana geldi. Yarıkların, ilk belirlemelere göre, 600-700 metre uzunluğunda, 1,5- 2 metre eninde ve 10 metre derinliğinde olduğu gözlendi. Yayladaki 1 ev ile 2 ahırın duvarları çatlarken, AFAD ekipleri, bölgede inceleme başlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/16/iecrop/konya-yagmur-foto-dha_16_9_1631799801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yagmur-sonrasi-korkutan-manzara-afad-inceleme-baslatti-6652939/"]