Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’ndeki otogarda bir kafeteryada bu akşam ihale nedeniyle toplantı yapmak üzere bir araya gelen iki otobüs şirketinin yöneticileri ve çalışanları arasında normal başlayan toplantı önce sözlü tartışmaya ardından bıçaklı kavgaya dönüştü.



OTOGAR KAFETERYASININ İHALESİ NEDENİYLE KAVGA ÇIKTI

Masa ve sandalyelerin de kullanıldığı kavga sırasında bir kişinin silahla ateş edip kurşun yağdırması sonrasında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Otogardaki vatandaşlar arasında büyük panik ve korkuya neden olan silahlı kavga sonrası yaralılar ambulanslarla özel hastanelere ve devlet hastanesine kaldırıldı.



SALDIRGAN SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olay anında silahlı saldırgan polis ekiplerinin müdahalesi sonucu kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. OtogaRdaki kafeteryayı işletme ihalesi nedeniyle çıkan kavgada R.E., S.E., M.C. T ve S.T. hastenelere kaldırıldı. Polis, otogarda ve yaralıların tedavi gördüğü hastanenin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

OTOMOBİLDEN OTOMATİK TÜFEKLER ÇIKTI

Olayın ardından polis olay yeri inceleme ekipleri şahısların otomobillerinde yaptıkları aramalarda otomatik silahlar ele geçirdi.

6 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili 6 kişinin gözaltına alındığı ve yaralıların tedavilerinin devam ettiği, polisin soruşturmayı geniş çaplı sürdürdüğü belirtildi.



[old_news_related_template title="Japonya'daki tren saldırısının faili 'ölüm cezası' istiyor" desc="Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir trende 17 kişiyi bıçakla yaralayarak vagonu ateşe veren saldırganın, hayranı olduğu Joker karakterinden etkilendiği ve polise 'ölüm cezası' ile yargılanmak istediğini söylediği bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/01/iecrop/a6tlb4o4lnnexnlqjs5w43hfwe_16_9_1635772290.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/japonyadaki-tren-saldirisinin-faili-olum-cezasi-istiyor-6742328/"]