Kentteki özel bir hastaneye giden M.A., daha önce tedavi için getirdiği annesine yanlış ilaç verildiği iddia ederek, muayeneyi yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Bayram Yıldız ile görüşmek istediğini söyledi.

Başhekim ile de görüşen M.A. daha sonra hastanenin müdür odasındaki Dr. Yıldız'ın yanına gitti. M.A. burada, kolonya şişesini alıp Yıldızın başına vurdu. M.A., güvenlik görevlileri ve diğer çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Tedaviye alınan Dr. Yıldız'ın şikayeti üzerine M.A. gözaltına alındı.



Yasal sürecin takipçisi olacağını belirten Bayram Yıldız, "Poliklinik bitişi, daha önce takip ettiğim ve tedavi ettiğim bir hasta yakını 'yanlış tedavi' uyguladığımı söyleyerek, gergin bir şekilde bana geldi. Gereken izahatları yapmama rağmen, yapılan tedavinin yanlış olduğunu söyledi. Ben de kendilerine bunu şikayet edebileceklerini söyledim ama gerginliği uzatıp, bana saldırdılar. Kolonya şişesini kafama vurdu. Yaralanma oldu. Bizim işimiz; hastalarımızı tedavi etmek, kimseye herhangi bir kastımız olmuyor ama bazen bu tür hadiseler yaşanabiliyor. Hayati tehlikeler de oluşturabiliyor" dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Mehmet Adıbelli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Görevli doktora yumruklu saldırı" desc="Denizli Devlet Hastanesinde Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim, görev yaptığı sırada bir hasta tarafından yumrukla darp edildi. Konu hakkımda açıklama yayımlayan Müdür Öztürk, “Yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/30/iecrop/doktor_16_9_1638296092.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/gorevli-doktora-yumruklu-saldiri-6800229/"]