Edinilen bilgiye göre kentte uzun yıllar muhtarlık yapan Bülent Ulubay'ın kardeşi İsmail Ulubay bir süre önce corona virüse yakalanarak tedavi altına alındı. Kardeşini ziyaret için İstanbul'dan Zonguldak'a gelen ağabey Bülent Ulubay da corona virüse yakalanınca tedavi altına alındı.

Ağabey Bülent Ulubay geçen 23 Kasım günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözyaşlarıyla toprağa verilen Bülent Ulubay'ın ardından kardeşi İsmail Ulubay da yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybeden İsmail Ulubay, kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (İHA)

[old_news_related_template title="Aşı olmayan genç imam coronaya yenik düştü" desc="Isparta'nın Aksu ilçesinde İmam hatiplik yapan Muhammet Hamza Çelenk Korona virüse yenik düştü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/03/iecrop/imam_16_9_1638515312.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/asi-olmayan-genc-imam-coronaya-yenik-dustu-6805161/"]