Olay, Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi üzerinde, dün 17.40'ta meydana geldi. Cadde üzerindeki abiye mağazası önene gelen saldırgan, kaldırımdan onlarca kişinin yürüdüğü sırada silahını çekerek vitrin camına ateş etti.

Silah sesi sebebiyle panik yaşanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Olay sonrasında polis ekipleri harekete geçerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, saldırgan ve 2 kişinin caddeye çıkan bir ara sokaktan yürüyerek olay yerine geldiğini belirledi. Eşkalleri tespit edilen şüphelilerin Ömer K., Kaan B. ve Cemre A. olduğu anlaşıldı.

Kimlik bilgilerini tespit eden ekipler hemen harekete geçti. Polis, Ömer K. ve Kaan B.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerden Cemre A. ise adresinde bulunamadı. Cemre A.'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi'ne götürülen şüphelilerden Kaan B.'nin başka bir suçtan da arama kaydı olduğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="Sahte siparişle kuryeye pusu kurup kurşun yağdırdılar" desc="Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sahte siparişle kuryeye pusu kuran bir grup, kuryeye kurşun yağdırdı. Ağır darbeler alan kurye, ambulansla hastaneye kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/28/iecrop/resim5_19013886_16_9_1635405609.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sahte-siparisle-kuryeye-pusu-kurup-kursun-yagdirdilar-6734010/"]