İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Sarıyer Huzur Mahallesi’ndeki yeni binasını ziyaret etti.

Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından ağırlandı. İl binasında incelemelerde de bulunan Kavuncu, Kaftancıoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.



Ziyaretin ardından sosyal medya paylaşımında bulunan Kaftancıoğlu, "Yeni il binamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya teşekkürler" dedi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan gençlere seçim mesajı: Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz" desc="İzmir'de gençlerle bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Önümüzdeki seçimlerde 6 milyon 300 bin genç sandığa gidecek ve oy kullanacak. Kullanacağı oyla Türkiye’ye demokrasiyi, özgürlüğü getirecek. Türkiye’nin önündeki bütün engelleri sizler kaldıracaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Dünyayı değiştiren sizsiniz, Türkiye’yi de değiştiren sizler olacaksınız' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/26/iecrop/kk3_16_9_1632672848.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglundan-genclere-secim-mesaji-turkiyenin-kaderini-degistireceksiniz-6671776/"]

[old_news_related_template title="CHP'li Ahmet Akın: Elektrik faturalarından TRT payı kaldırılmalı" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, beş zincir markete yönelik fahiş fiyat denetimi yerine fahiş faturalara denetim yapılması gerektiğini belirterek, “Her ay 100 binlerce hanenin elektrik ve doğalgazı kesilirken; iktidar elektrik faturasını ödeyemediği için 2,1 milyon haneye yardım yapıldığını da itiraf etmiştir. Bu kapsamda yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte elektrik faturalarına yüzde 2 oranında yansıtılan TRT payının kaldırılması ve KDV oranının düşürülmesi yönünde acilen düzenleme yapılmalıdır' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/27/iecrop/akin-sha_16_9_1632752525.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-ahmet-akin-elektrik-faturalarindan-trt-payi-kaldirilmali-6673430/"]