Olay, dün saat 14.50 sıralarında Kadıköy Fenerbahçe açıklarındaki bir vapurda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 60 yaşlarında bir adam, Adalar seferini yapan vapurda seyretmeye başladı. Bir süre sonra adam henüz bilinmeyen bir nedenle geminin güvertesinden denize düştü. Adamın düştüğünü gören vatandaşlar durumu mürettebata bildirdi.

Kaptanın ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevlileri, suyun yüzeyinde bilinci kapalı olarak bulunan adamı bota alarak Üsküdar iskelesine çıkarttı. Üzerinden kimlik çıkmayan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (İHA)

[old_news_related_template title="Ada vapurundan denize düşen kişi kurtarıldı" desc="Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurda bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. Vapurdakiler denize düşen kişiyi can simidi atarak kurtardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/31/iecrop/vapur-dha-1_16_9_1627744314.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/ada-vapurundan-denize-dusen-kisi-kurtarildi-6567428/"]