Tavas ilçesinin kırsal Avdan Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde Abdülselim Torga, eşi Havva Torga ile birlikte küçükbaş hayvanlarını otlatmaya götürdü. Akşam olunca çift dönüşe geçti.

Sürünün önünde ilerleyen Abdülselim Torga, saat 21.00 sıralarında Satıbelen mevkisindeki ağıllarına geldiğinde, sürünün arkasından gelen eşi Havva Torga'nın olmadığını gördü.

Eşini arayan, ancak ulaşamayan Torga, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Havva Torga için bölgede başlatılan arama çalışmalarına mahalleli de destek verdi.

Havadan drone, karadan da jandarma köpekleri 'Cingöz' ve 'Ortoz'un kullanıldığı arama çalışmaları sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="Sahibinin gezintiye çıkardığı köpek, kayıp yaşlı adamı buldu" desc=" Bursa'da düşüp yaralandığı ormanlık alanda 3 gündür mahsur kaldığı için ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarında bulunulan yaşlı adam, sahibi tarafından gezintiye çıkarılan bir köpek tarafından bulundu. Köpeğin tepki vermesi üzerine bulunan yaşlı adam, düştüğü yerden polis ve arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/04/iecrop/kayip-aadam-foto-iha_16_9_1633355530.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sahibinin-gezintiye-cikardigi-kopek-kayip-yasli-adami-buldu-6687037/"]