Muğla'nın Bodrum, Milas ve Yatağan ilçelerinde bu sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra kadar devam eden yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiledi. Milas ile Aydın’ın Söke ilçesi arasındaki Bafa Gölü bölgesinde de etkili olan sis nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Bölge trafik polisi ve jandarma trafik ekipleri Bodrum- Muğla ve Bodrum- İzmir Karayolu’nda araçların sis yoğunluğuna uygun olarak hareket etmeleri yönünde sık sık uyarılarda  bulundu. Bölgedeki yoğun sisin iki gün daha etkisini göstereceği belirtildi. Bodrum- Milas ve Yatağan karayolunda görüş mesafesinin zaman zaman 50 metreye kadar düştüğü görüldü.

[old_news_related_template title="Trakya'da siste kayboldu" desc="Trakya'da sabah saatlerinde başlayan sis, kent merkezlerinde etkisini artırarak görüş mesafesini düşürdü. Edirne'de görüş mesafesi 15 metreye kadar düşerken, Tekirdağ merkezde ise gün boyu devam etti, bazı saatlerde şehir görünmez oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/04/iecrop/1-25_16_9_1636032966.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/trakyada-siste-kayboldu-6749279/"]