TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TEKNOFEST'i ziyaret etti. Şentop, alanı gezerken ziyaretçilerle sık sık fotoğraf çektirdi. Stantları tek tek gezen Şentop, geliştirilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

"TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİ ÜRETİMİNDE ÇOK İLERİ GİDECEK"

Mustafa Şentop, TEKNOFEST 2021'i ziyaretinde gazetecilere, açıklamalarda bulundu. Teknoloji alanındaki küçük adımların daha sonra geometrik bir şekilde kendisini katlayarak devam ettiğine işaret eden Şentop, açıklamasında şunlara değindi:

* Çok kısa zamanda büyük mesafeler alındı, inşallah çok daha kısa zamanda daha büyük mesafeleri alacağız ve Türkiye üretim bakımından savunma sanayinde çok ileriye gidecek.

* Elinizde imkanlar olursa bunları yerli olarak, milli olarak geliştirebiliyorsanız, kimseye muhtaç olmadan savunma sanayi imkanlarına sahipseniz, o zaman çok daha güçlü bir ülke olursunuz. Masada güçlü olmanın, diplomasi alanında güçlü olmanın şartı da budur. DHA

[old_news_related_template title="Aziz Sancar, Erdoğan'ın BM davetine 'benim sizin gibi uçağım yok her yere gidemem' yanıtını vermiş" desc="TEKNOFEST'te katılan Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, 'Cumhurbaşkanımız bana çok değer veriyor. Bütün etkinliklere davet ediyor. Hatta Birleşmiş Milletler'e davet etmişti. Ben de 'Cumhurbaşkanım benim sizin gibi uçağım yok her yere gidemem. Ancak TEKNOFEST'te kesin geleceğim ve sizinle ödüllüleri vermeye katılacağım' dedim' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/24/iecrop/aziz-sancar-dha-2_16_9_1632498879.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aziz-sancar-erdoganin-bm-davetine-benim-sizin-gibi-ucagim-yok-her-yere-gidemem-yanitini-vermis-6668352/"]