Kaza, gece geç saatte Çelikhan Adıyaman yolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Haydar Yılmaz idaresindeki otomobil ile karşı yönden gelen Gökhan Karpuzcu idaresindeki minibüs kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ve aynı araçta bulunan Serdar ve Pınar Yılmaz yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar önce Çelikhan Devlet Hastanesine, oradan da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.  İHA 

[old_news_related_template title="Kaza yapan spor otomobilin sürücüsü, aracını bırakıp kaçtı" desc="Adana'da sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği spor otomobil önce refüje ardından ağaca çarptı. Kaza sonrası sürücü, otomobilini bırakarak kaçtı. Şoför mahallinde kan izine rastlayan polis, ismi öğrenilemeyen sürücünün yaralı halde kaçtığını belirledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/09/iecrop/resim2_19318286_16_9_1639026216.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kaza-yapan-spor-otomobilin-surucusu-aracini-birakip-kacti-6816277/"]