Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’nde piyasaya sahte 100 Türk Lirası ile sahte 50 ABD doları sürdükleri iddia edilen 4 kişi polisin iki haftalık teknik takibi sonucu yakalandı.

Güllük Mahallesi’ndeki iki eve gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler H.M.İ, S.S., T.Ç. ve İ.K. sahte 33 adet 100 TL ve sahte 50 dolar ile yakalandı. Şahısların evlerindeki bilgisayar ve cep telefonlarına el konuldu.

Milas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nde sorgulamaları devam eden kişilerin daha sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. Şüphelilerin piyasa sürdükleri sahte paralarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

[old_news_related_template title="Babacan, Kilis'ten iktidara seslendi: Az bir Türk lirası mevduat kalmıştı, onu da dolara endekslediler" desc="DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Kilis’te esnafla biraraya geldi. Babacan, ziyaret ettiği bir telefon satış mağazasında kendisine “Yeter artık, bir şeyler yapın başkanım” diyen esnafa “Bir şeyler yapıyoruz. Yeni bir siyasi hareket başlattık. 700 ilçede varız. İnşallah 973’e doğru gideceğiz” sözleriyle karşılık verdi. Babacan, iktidara da seslenerek, 'Az bir Türk lirası mevduat kalmıştı, onu da dolara endekslediler' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/27/iecrop/ali-babacan_16_9_1640600157.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/babacan-kilisten-iktidara-seslendi-az-bir-turk-lirasi-mevduat-kalmisti-onu-da-dolara-endekslediler-6851817/"]