İstanbul’un Zeytinburnu ilçesi 58 Bulvar Caddesi’nde engelli Serdar Kurtuluş, akülü sandalyesiyle karşıdan karşıya geçmek isterken, kaldırımdaki rampanın önüne arabanın park etmesi nedeniyle dakikalarca burada beklemek zorunda kaldı.

YARDIMA ÇEVREDİKLER KOŞTU

İlk önce trafik polislerini aradığı belirten Kurtuluş, kendisine akşam saatleri olması nedeniyle ‘mesai bitti’ denildiğini öne sürdü. Bir süre kaldırımda bekleyen Kurtuluş’un yardımına çevredikler koştu. Birkaç kişinin yardımıyla akülü sandalye kaldırımdan indirildi.

"BU SORUNLAR SIK YAŞANIYOR"

Bunun gibi sorunlarla sık sık karşılaştığını belirten Kurtuluş, belediyelerin bu konuya eğilmesi çağrısında bulundu; “Rampaya arabalar konulmasın, gerekli denetimler yapılsın, engelliler rahat geçsin” dedi.

[old_news_related_template title="Eski belediye başkanı ve kuzeni, engelli vatandaşı darbetti" desc="Aydın'ın Buharkent ilçesinde geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapan, 2014 yılında MHP'den ayrılıp, bir süre sonra İYİ Parti'ye geçen Yusuf Vural ve Buharkent Buharkent Ülkü Ocakları eski Başkanı Ali Uysal, kendilerine hakaret ettiği öne sürülen engelli Nuri Akını (55) darbetti. O anlar cep telefonuyla kaydedilirken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/13/iecrop/engelli1_18535944_16_9_1628876477.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/eski-belediye-baskani-ve-kuzeni-engelli-vatandasi-darbetti-6591728/"]