Göle-Kars Karayolu Yeni Demirkapı Yaylası mevkiinde bir anda sürürcülerin önüne çıkan onlarca yaban domuzu o anda trafikte olan sürücülere tedirgin anlar yaşattı.

O sırada aracıyla Kars'a gitmekte olan Serinçayır Köyü Derneği Başkanı Acar Dağ, yaban domuzu sürülerini cep telefonu ile kaydetti. Bir anda Göle-Kars Karayolu Balçeşme Köyü (Lala Varginis) yakınlarında karayoluna inen onlarca yaban domuzu, araçlara aldırış etmeden Kura Nehri'nden kana kana su içtikten sonra yeniden Göle ormanlarına dalarak gözden kayboldular.

"DOĞANIN DENGESİNİ O KADAR BOZDULAR Kİ HER AN YABAN HAYVANLARI KARŞIMIZA ÇIKIYOR"

O anları görüntüleyen Acar Dağ, SÖZCÜ' muhabirine şu açıklamayı yaptı: "HES projeleri ve ağaç katliamları ile son yıllarda doğanın dengesini o kadar bozdular ki, artık her an yaban hayvanları karşımıza çıkıyor. Yerleşim yerlerinin yanı başında, karayollarında sürüler halinde yaban hayvanları ile karşılaşıyoruz. O anlarda bu sürünün karşısına bir yaya çıksa, o sürü onu parçalardı. Biz araç içerisinde bile tedirgin olduk"

[old_news_related_template title="Shakira, yaban domuzlarının saldırısına uğradı" desc="Shakira, çantasını kapmaya çalışan iki yaban domuzunun saldırısına uğradı. Olayı Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, saldırıya uğradığı sırada oğlu Milan ile Barselona'daki bir parkta yürüdüğünü söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/30/iecrop/shakira-shutterstock_16_9_1632998010.png" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/shakira-yaban-domuzlarinin-saldirisina-ugradi/"]