Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinde Trakya'da şiddetli yağış uyarısında bulundu. Uyarının ardından Tekirdağ'da 15 dakika kadar süren gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

BİR AĞAÇ DEVRİLDİ

Yağışın bir anda bastırması ile bazı sokaklar suyla kaplandı, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar kapalı alanlara sığındı. Yıldırım düşmesi sonucu da bir ağaç devrildi.

Aşırı yağış nedeniyle dere gibi akan sokaklarda sürücüler de ilerlemekte güçlük çekti. Merkez Süleymanpaşa ilçesinde pazartesi günleri kurulan semt pazarı da sularla kaplandı.

Esnafların zor anları cep telefonu ile çekilen görüntülere yansıdı. Belediye ekipleri suyla kaplanan cadde ve sokaklarda çalışma başlattı. DHA

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den Trakya için 'kuvvetli yağış' uyarısı" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerine kadar Trakya Bölgesi'nde başlayacağı tahmin edilen sağanak yağışların Edirne ve Kırklareli'nin güneyi ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kuvvetli olacağını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/30/iecrop/meteoroloji-iha_16_9_1585245249_16_9_1630321468.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meteorolojiden-trakya-icin-kuvvetli-yagis-uyarisi-6621586/"]