İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde sürücülere yönelik uygulama yaptılar.

Uygulama sırasında plakasız motosiklet durduruldu. Yapılan incelemede, motosikletin "çekme belgeli" olduğu tespit edildi. Sürücü Cemalettin E'ye (53) bin 300 TL ceza kesildi. Ceza miktarını duyan sürücü, fenalık geçirdiğini söyleyerek yere oturdu.



Tansiyonunun çıktığını, kendisini iyi hissetmediği söyleyen sürücüye, polis ekipleri yardım etti. Su ikram edilen sürücü, polis ekiplerinin yardımıyla 112 ambulansına alındı.

Hastaneye sevk edilen sürücü, tedavinin ardından taburcu edildi. Motosiklet, çekici yardımıyla otoparka çekildi. İHA

[old_news_related_template title="Hiç gitmediği İstanbul’dan 20 farklı trafik cezası geldi" desc="Antalya’da çiftçilik ile geçimini sağlayan bir kişiye, aracı ile hiç gitmediği İstanbul’dan 3 ay içinde 20 ayrı trafik cezası geldi. Gelen cezalar karşısında adeta canından bezen çiftçi Hüseyin Şallı, “Ben İstanbul’a hiç gitmemiş bir insanım. İstanbul’un yolunu zaten bilmem. Bu cezalar karşısında kendimi bir tuhaf hissettim. Geçmediğim yollardan geçti gösteriliyor” sözleri ile yaşadıklarını anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/11/iecrop/cezaa-iha_16_9_1626034825.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hic-gitmedigi-istanbuldan-20-farkli-trafik-cezasi-geldi-6534098/"]