Sosyal medya yıldızı Hasbulla'nın kimliği belirsiz bir kadına tehdit mesajı gönderdiği iddiasıyla Instagram profilinin askıya alındığı bildirildi.

Hasbulla Magoemedov 2021'de çıkış yaptı ve güçlü bir dostluk kurduğu Khabib Nurmagomedov da dahil olmak üzere süper yıldızlarla takılarak ün kazandı.

Hasbulla, ayrıca yeterli büyüme hormonu almadığı nadir bir hastalıktan muzdarip.

Ancak, sosyal medya fenomeni son zamanlarda Instagram tarafından engellendiği ile ilgili haberlerle gündemde.

Rus haber sitelerine göre Hasbulla, kız kardeşinin video klibini paylaştığı iddia edilen bir kadını tehdit ettikten sonra yasaklandı. Hasbulla, "Kız kardeşimin bir videosunu çekip Instagram'da paylaştığı için tüm Instagram'dan özür dileyene kadar bu kızı hayatta bırakmayacağım" dedi.

Ancak 19 yaşındaki oyuncu, Instagram tarafından yasaklandığını şiddetle reddederek, "Kimse beni engellemedi. Hesabımı birkaç günlüğüne kendim bloke ettim" dedi.

Ana hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan Hasbulla, yedek hesabında yaşadığı bu sorunda söz konusu kadının arkadaşlarından çok sayıda şikayet aldığını ve yasaklanmamak için kendi hesabını askıya aldığını iddia etti.

[old_news_related_template title="Instagram sildi, Madonna yeniden paylaştı" desc="Bu hafta Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturan Madonna, Instagram'a ateş püskürdü. 63 yaşındaki şarkıcı platformun yayından kaldırdığı fotoğrafları yeniden paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/26/iecrop/madonna_2-instagram-1_16_9_1637911282.png" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/instagram-sildi-madonna-yeniden-paylasti/"]

[old_news_related_template title="Facebook ve Instagram, Kyle Rittenhouse engelini kaldırdı" desc="Meta, insanların Facebook ve Instagram'da Kyle Rittenhouse'u aramasını engelleyen uygulamasını kaldırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/02/iecrop/kyle_rittenhouse-reuters_16_9_1638424937.png" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/facebook-ve-instagram-kyle-rittenhouse-engelini-kaldirdi-6802631/"]