Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için 'geçmiş olsun' temennisinde bulundu" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanı Sayın Reisi’ye nezaketi ve temennileri için şükranlarımı sunuyor, tüm İran halkına selamlarımı gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Emine Erdoğan'dan kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama" desc="Emine Erdoğan, kendisinin ve eşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında 'Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor' bilgisini paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/07/iecrop/erdogan-23_16_9_1644253316.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/emine-erdogandan-kendisinin-ve-cumhurbaskani-erdoganin-saglik-durumuna-iliskin-aciklama-6938571/"]