İBB Meclis Üyesi AKP’li Amine Cansu Kaba, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Bir meclis üyesi istifa haberi de Bursa'dan geldi. Bursa Orhangazi Belediyesi Meclis Üyesi AKP'li Nurcan Eroğlu Polat, meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"AYRILMA SEBEBİM, BU KADAR DA OLMAZ DEDİĞİM, ŞAHİT OLDUĞUM YANLIŞLAR"

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran AKP'li Nurcan Eroğlu Polat, yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

* Kadın Kolları Yönetim Kurulu olarak başlayıp görev yaptığım 22/03/2022 tarihinde Meclis Üyeliği görevimden istifa ettim.

* Vatanım ve Milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve bu kadar da olmaz dediğim, şahit olduğum yanlışlardır. Kamuoyuna saygılarımla duyururum.



[old_news_related_template title="AKP’den dikkat çeken istifa: Mevki sahiplerinin liyakatsizliği, gençlerin umudunun yok edilmesi..." desc="AKP’li İBB Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba, partisinden istifa etti. Kaba istifa nedeniyle ilgili zehir zemberek bir açıklama yaparak “19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle attığım partimden ayrılma sebeplerim; makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve ‘bu kadarı da olmaz’ dediğimiz yanlışlardır” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/28/iecrop/akp_16_9_1648474468.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpden-dikkat-ceken-istifa-mevki-sahiplerinin-liyakatsizligi-genclerin-umudunun-yok-edilmesi-7039220/"]