Muğla'nın Bodrum ilçesinde gelen ihbarları değerlendiren Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’nın polisle yaptığı ortak operasyonda Bodrum merkez ve turistik mahallelerde bazı şahısların evrakta sahtecilik ve emlak dolandırıcılığı yaptıkları iddiaları üzere başlatılan soruşturmada elde edilen bilgiler doğrultusunda polis ekipleri biri Tapu Müdürlüğü çalışanı 9 kişiyi gözaltına aldığı oraya çıktı.

Üç gündür devam eden operasyon ile ilgili olarak gözaltına alınan şahısların Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamalarının devam ettiği, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

[old_news_related_template title="Dolandırıcıların evinden bavul bavul sahte para çıktı" desc="Eskişehir'de internetten satışa çıkardığı çiftliğini almak için İ.C. ile 25 milyon liraya anlaşarak 60 bin 950 dolar dolandırdığı tespit edilen ve kendilerini Fransız iş adamı olarak tanıtan yabancı uyruklu 1'i kadın 3 şüpheli jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerin İstanbul'daki evlerinde ise  6 milyon dolar ile 2 milyon euro ve 100 bin lira sahte banknotların yanı sıra sahte para yapımında kullanılan kalıp ve baskı malzemeleri ele geçirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/11/iecrop/para_16_9_1649687517.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/dolandiricilarin-evinden-bavul-bavul-sahte-para-cikti-7068451/"]