Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hayat pahalılığı üzerine yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak iktidara eleştirilerde bulundu.



ERDOĞAN’IN ‘MANDA YOĞURTLU’ TARİFİNİ ELEŞTİRDİ

Konuşmasında tek tek ürünlerde geçen seneye göre fiyat değişimini sıralayan Davutoğlu, tüm bunlar yaşanırken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘manda yoğurtlu, Medine hurmalı, kestane ballı ve yulaf ezmeli’ tarif vermesini eleştirdi.



“Bir iktidarı, iktidardan edecek olan şey milletin ruhundan kopmuş olmalarıdır” diyen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN”

"Bir tarafta lüks, şatafat ve kibir içindeki iktidar sahipleri; diğer tarafta iftar sofrası kuramayan halk! İşte biz milletin derdinden kopanlara, milletin yakasından düşün demek için Gelecek Partisi’ni kurduk."



[old_news_related_template title="Kuyruk furyasına yenisi eklendi! 4 bin kişi sıraya girdi" desc="Geçim sıkıntısı çeken halkın oluşturduğu kuyruklara bir yenisi daha eklendi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iftar çadırında beklenenin çok üzerinde kişi yemek için gelince uzun kuyruklar oluştu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, iftar yemeğine en fazla bin 500 kişinin katılabileceğini tahmin ettiklerini belirterek, 'Meydana 4 binin üzerinde kişinin geldiğini görünce hemen harekete geçtik' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/03/iecrop/kuyruk1_16_9_1649015420.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/kuyruk-furyasina-yenisi-eklendi-4-bin-kisi-siraya-girdi-7051953/"]

[old_news_related_template title="Kuyruklara bir yenisi daha eklendi: Hayaldi gerçek oldu" desc="Ramazan ayı uzun pide kuyruklarıyla başladı. Kartal Meydanı’nda ucuza pide alabilmek için Halk Ekmek büfesinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar zamlara ve hayat pahalılığına isyan etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/02/iecrop/kuyruk_16_9_1648921968.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/kuyruklara-bir-yenisi-daha-eklendi-hayaldi-gercek-oldu-7050408/"]