Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve heyeti, Gelecek Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Ahmet Davutoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

DAVUTOĞLU: EYT SORUNUNU KARARLILIKLA ÇÖZECEĞİZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Bu konuda çözüm formülünü ilk ortaya koyan parti olarak EYT sorununu kararlılıkla çözeceğiz” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu heyeti bugün İYİ Parti Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek Meral Akşener ile görüşme gerçekleştirmişti.

[old_news_related_template title="Akşener'den maaş isyanı: Haram zıkkım olsun" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mersin ziyaretinin son durağı Tarsus ilçesi oldu. Akşener burada da esnafın, vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinledi. Akşener, bu ilçedeki ziyaretlerinin ardından da kendisini takip eden yoğun kalabalığa seslendi. 11 maaş alan danışmanların olduğunu belirten Akşener, “O maaşı verenlere haram zıkkım olsun' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/21/iecrop/00_16_9_1645475872.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/aksenerden-maas-isyani-haram-zikkim-olsun-6966307/"]