Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

* Kültürel mirasımızın geleceğe taşınmasında, 1945'ten günümüze Olgunlaşma Enstitülerimiz öncü bir role sahip. Geleneksel Türk Sanatları'nın bir dünya markası olma yolunda Bohça projesi ve Olgunlaşma Akademisi ile kazandığı ivmenin yeni çalışmalarla artarak devamını diliyorum.



[old_news_related_template title="Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında dünya için bir cazibe merkezi olacağına eminim" desc="Bursa'da 'İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresi'nin açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Tüm dünyada, geleneksel ve tamamlayıcı tıp, son derece talep görür hale geldi. Çünkü bu metot, insanı ruh ve beden bütünlüğü çerçevesinde değerlendiriyor. Koruyucu hekimliği esas alıyor. Ancak, GETAT uygulamalarının bilimsel ve akademik zeminde yürütülmesi son derece önemli. Ülkemizin bu anlamda potansiyeli ve mirası var. Türkiye'nin GETAT uygulamalarında önde gelen ülkelerden biri ve tüm dünya için cazibe merkezi olacağına eminim' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/13/iecrop/erdogan-2_16_9_1652452899.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/emine-erdogan-turkiyenin-getat-uygulamalarinda-dunya-icin-bir-cazibe-merkezi-olacagina-eminim-7133409/"]