DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt partisinin Afyon İl Kongresi'nde konuştu. Enginyurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza için, şunları söyledi:

"SÜRTÜK" DİYENİ GÖRMEYEN ADALETE YAZIKLAR OLSUN

- Cumhurbaşkanı, "İmamoğlu ceza aldı diye algı yaratıyorlar, benim durumum onun durumuna benzemiyor" diyor. Benzemiyor zaten, Allah da benzetmesin sizi birbirinize. "Şimdi o hakaret etti, ondan ceza aldı" diyor. Ekrem İmamoğlu, Süleyman'a dedi de YSK başkanı üstüne alındı. Bu memlekette "Ahmak" diyene ceza verip, "Sürtük, çürük, çamur, zillet, ahlaksız" diyeni görmeyen adalete yazıklar olsun.

OCAK AYINDA SOĞUKTAN ÖLMEZSEK...

İktidarın sürekli muhalefeti suçladığını da belirten Enginyurt şöyle devam etti:

- Zaten her kötülüğü Bay Kemal yapıyor, en son da Japonya’da tsunami yarattı. Bizimle kafa bulan bir Cumhurbaşkanımız var. Şubat ayında doğalgaza indirim yapacakmış. Aralıkta, ocakta soğuktan donup ölmezsek, şubat ayında indirimli gaza kavuşacağız, hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanı geçen gün de diyor ki "Ben Ferhat, siz Şirin"… Sen niye Ferhat'sın da biz Şirin oluyoruz abi. Ne istiyorsun bizden?

[old_news_related_template title="Cemal Enginyurt'tan Erdoğan'a 'masa' yanıtı: Senin oraya taşıyalım istersen" desc="Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yönelik 'Altılı masayı terk et' şeklindeki çağrısına tepki gösterdi. Enginyurt, 'Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/17/iecrop/engunyurt_16_9_1659969410_16_9_1668685521-325x160.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cemal-enginyurttan-erdogana-masa-yaniti-senin-oraya-tasiyalim-istersen-7485131/"]