Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi’nde Nish Caria Boutique Hotel işletmecisi Ali Mürşit Yağmur sosyal medya hesabından ilginç bir açıklama yayınladı. Yağmur, ülke genelinde tepki gören elektrik zamlarından sonra konuya değişik bir açıdan bakarak adeta bir yarışma düzenledi. Yağmur, sosyal medya hesabına, “Elektrik faturamız henüz gelmedi. Fakat heyecanla bekliyoruz. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştık. En yakın tahminde bulunan 2 kişiye 2 gece Dalyan'da konaklama bizden” diye yazınca tahminler yağmaya başladı.
90 BEĞENİ 155 YORUM ALDI
Hotel işletmecisi Ali Mürşit Yağmur’un paylaşımına kısa sürede tahmin yağmaya başladı. İki gün içinde 90 beğeni 155 yorum alan Yağmur, “İnsanların bozulan morallerini biraz olsun düzeltmek istedim. Ekonomideki sıkıntı nedeniyle insanlarımız zor günler geçiriyor. Biraz tebessüm etmeleri için böyle bir şey düzenledik. Nitekim yorumlara baktığımız zaman gülümseyen, eğlenen kişilere de rastladık. En yakın tahmini yapan 2 kişiyi otelimizde 2 gün boyunca ağırlayacağız” dedi.
[old_news_related_template title="AKP'nin kalesinde isyan! 'Maaşımı Erdoğan'a gönderdim kabul etmediler'" desc="AKP’nin kalesi Konya’da emekli Kamil Sert, emekli maaşlarına yapılan zammı protesto etmek için ilginç bir yola başvurdu. Konya’da bir PTT’ye giderek maaşının zamlı kısmını Erdoğan’a göndermek isteyen Sert, “Maaş çok fazla geldiği için ben koyacak yer bulamadım. Cumhurbaşkanımıza bir kısmını gönderecektim ama PTT’den kabul etmediler. Verdikleri maaş hiçbir şeye yaramıyor. Kime yeter? Kendileri 100 bin liranın üstünde maaş alıyorlar ama bize gelince azıcık kaşığın ucuyla veriyorlar. İdare edemiyoruz, geçinemiyoruz. Allah’tan korksunlar biraz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/02/iecrop/maas_16_9_1643792362.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpnin-kalesinde-isyan-maasimi-erdogana-geri-gonderdim-kabul-etmediler-6926508/"]
Gelecek elektrik faturasını tahmin eden 2 kişiye 2 günlük tatil
Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi’ndeki bir otel işletmecisi sosyal medya hesabından, “Elektrik faturamız henüz gelmedi. Fakat heyecanla bekliyoruz. Hiç bu kadar heyecanlanmamıştık. En yakın tahminde bulunan 2 kişiye 2 gece Dalyan'da konaklama bizden” diye yazınca tahminler yağmaya başladı.