İstanbul için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından 'İstanbulluların dikkatine' notuyla yapılan paylaşımda vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İBB'nin uyarısında "AKOM verilerine göre bu gece yarısı başlayıp yarın sabah saatlerine kadar devam edecek kuvvetli sağanak yağış beklenmekte. Ani ve yoğun yağışların oluşturabileceği olası olumsuz durumlar için ALO 153 Çözüm Merkezimiz ile iletişim kurulabilir" ifadeleri yer aldı.

METEOROLOJİ DE UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de Marmara bölgesinin doğusundaki kuvvetli yağışlara karşı uyardı.

MGM'nin duyurusunda "Bu gece saatlerinden sonra Marmara’nın doğusunda (İstanbul'un Anadolu yakası ve boğaz çevresi, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Balıkesir’in güneydoğusu) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

[old_news_related_template title="Ünlü plajda cinsel ilişki adayı ayağa kaldırdı: Hapis cezası gündemde" desc="Endonezya'nın cazibe merkezi Bali'de sahilde cinsel ilişkiye giren çiftin görüntülerinin ortaya çıkması öfkeye yol açtı. Polis, adada turistleri ararken, ikilinin hapis cezası alması da gündemde. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/20/iecrop/0_sexx-780x470-1_16_9_1655708860.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/unlu-plajda-cinsel-iliski-adayi-ayaga-kaldirdi-hapis-cezasi-gundemde/"]