İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Pınar Mahallesi’nde bulunan boş bir arazide iş makineleriyle kazı ve arama çalışmaları başlatıldı.

Murat Kartal (39) isimli kişinin kayıp olduğu ihbarı üzerine soruşturma başlatıldığı ve kazı çalışmalarıyla Murat Kartal'ın cesedinin arandığı bilgisine ulaşıldı.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 20 Ocak 2022 tarihinde “kasten öldürme” ve “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, bir tanığın Büyükçekmece’deki boş araziyi işaret ettiği, ardından bölgede kazı çalışmalarının başlatıldığı belirtildi. Bölgedeki kazı ve arama çalışmaları devam ediyor.

[old_news_related_template title="Büyükçekmece'deki taşlı sopalı kavgada 6 kişi gözaltına alındı" desc="İstanbul Büyükçekmece'de yabancı uyruklu iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 3 kişi yaralandı. Polis kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden biri adli kontrol şartıyla serbest kalırken 5 şüphelinin ise sınır dışı edileceği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/31/iecrop/buyukcekmece-1_16_9_1643655050.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/buyukcekmecedeki-tasli-sopali-kavgada-6-kisi-gozaltina-alindi-6923553/"]