İstanbul'da motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelere getirilen yasak kalkıyor.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. Vali Yerlikaya, şunları belirtti:

* Kıymetli İstanbullular; 20 Mart Pazar günü (YARIN) 10.00’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir.

* Kurallara riayet eden bütün şirketlere ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum.

KAR YAĞIŞI ÖĞLE SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, İstanbul'da kar yağışı yer yer kuvvetli ve yoğun olmak üzere öğle saatlerine kadar devam edecek. Yağışların İstanbul, Kocaeli ve Yalova ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey, Sakarya'nın kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

İstanbul Valisi Yerlikaya da "İstanbul genelinde bugün 12.00-24.00 arası kuzey kesimleri yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Lütfen dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım" demişti.

[old_news_related_template title="Kanal İstanbul için kritik tarih: 24 Mart! Halk bir kez daha çağrı yaptı" desc="Kanal İstanbul’un 24 Mart’ta gerçekleşecek bilirkişi incelemesi öncesi Kadıköy’de basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada “Bu keşiften de bilimsel, halkın isteklerine uygun bir rapor çıkmasını istiyoruz” denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/19/iecrop/kanal_16_9_1647706565.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kanal-istanbul-icin-kritik-tarih-24-mart-halk-bir-kez-daha-cagri-yapti-7021882/"]