CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi.

24 Şubat Perşembe günü sivil toplum kuruluşları, meslek odası başkanları, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, programı öncesinde bir dizi ziyarette bulundu.

image small

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Kılıçdaroğlu, 2020 yılında İdlib'de şehit olan Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın Denizli'de yaşayan ailesini ziyaret etti. Ardından Bilgi Ailesini ziyaret ederek kanser tedavisi gören Semiha Bilgi’ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

image small

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de karşılanma anlarının görüntüsü paylaştı. CHP lideri Denizli’de ‘Gençliğin Umudu Kılıçdaroğlu’ sloganları ve meşaleler işe karşılandı.

image small

BAZI AÇILIŞLARDA BULUNACAK

Kılıçdaroğlu’nun Denizli’deki programları kapsamında Merkezefendi Belediyesi’nin açılışları yanı sıra Babadağ, Bozkurt, Honaz ve Serinhisar belediyelerinin proje ve açılışlarını yapması bekleniyor.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'dan MHP'ye sert sözler" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'yi vatandaşın dertleriyle ilgilenmemekle suçladı: Onların tek görevi Saray'dan aldıkları talimatlara göre '19 Mayıs' hareketleri yapıp, el kaldırıp indirmek. Bu hareketleri kiminle yapıyorlar? AKP milletvekilleriyle..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/22/iecrop/depophotos_17400281_16_9_1645525119.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-kilicdaroglundan-sandik-mesaji-onlari-tipis-tipis-gonderecegiz-6967544/"]